اسکیمر کارت ها را می شناسید؟
سالهاست بانک ها امانت دار پول ها و دارایی مردم هستند. در این بین افرادی نیز هستند که سعی میکنند با انجام کارهایی هم نفعی به شرایط اقتصادی خود داشته باشند و هم اعتماد مردم را نسبت به بانکها از بین ببرند. در این مقاله می خواهیم در مورد یکی از کلاهبرداری های اینترنتی به روش اسکیمینگ صحبت کنیم. با کارت اعتباری ایرانیان (ارائه دهنده درگاه های پرداخت، بن کارت سازمانی، باشگاه مشتریان و … ) همراه باشید.
درگاه پرداخت اینترنتی ایرانیان
کلاهبرداری به صورت اسکیمینگ ( اسکیمر کارت ) چگونه انجام می شود؟
در روش اسکیمینگ باید اطلاعات کارت از جمله شماره ۱۶ رقمی، تاریخ انقضا و همچنین کد CVV2 را بدست آوردند. برای دستیابی به اطلاعات کارت یک قسمت به بخش کارت خوان دستگاه های عابر بانک اضافه می شود. از طریق این بخش کاربری که کارت خود را وارد دستگاه میکند تا کارهای مورد نظر خود را انجام دهد، سارق میتواند تمام اطلاعات کارت را ذخیره کند. برای بدست آوردن رمز کارت هم یک دوربین بسیار ریز، زیر دستگاه جایگذاری می شود که زمان وارد کردن رمز توسط کاربر ضبط خواهد شد. کلاهبرداران اینترنتی در روش دیگر یک کیبورد بر روی کیبورد اصلی دستگاه اضافه میکنند، که از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به نسخه اصلی است و این پنل جدید اطلاعات وارد شده توسط کاربر را ذخیره میکند که این اطلاعات شامل رمز عبور وی نیز میشوند. در نهایت از طریق یک کارت خام این اطلاعات چاپ میکند و به کلاهبرداری می پردازد.
اسکیمینگ با دستگاه های POSS
در دستگاه های پرداخت فروشگاهی (POSS) هم به همین صورت به سرقت می پردازند. سارق، اسکیمر را روی دستگاه نصب میکند و سپس فروشنده (یا گاها همان سارق) که کارتخوان را پشت پیشخوان قرار داده، کارت مشتری را روی آن میکشد و سپس رمز نیز توسط فروشنده وارد میشود و به همین سادگی تمام اطلاعات فرد در اختیار سارق قرار میگیرد.
راه حل بانک ها برای مقابله با اسکیمرها
بانک ها برای مقابله با آنها از دستگاه هایی به نام آنتیاسکیمر (Anti Skimmer) استفاده می نمایند. با دستورات اجباری کردن استفاده از دستگاه های آنتی اسکیمرها از سوی بانک مرکزی نگرانی ها زا کم کرده است. زمان خرید کردن از دستگاه های POS هم رمز را خودتان وارد نمایید.
برای رشد کسب و کارتان از مطالعه این صفحه غافل نشوید…